De VSP G200 van Hitachi Vantara is de storage array die enterprise betrouwbaarheid combineert met meer-dan-voldoende prestaties. Maar dan wel bereikbaar.


Economisch aantrekkelijk

Nu flash based storage hard aan terrein wint, is het economisch aantrekkelijk om grotere capaciteiten Solid State Drives in te zetten. Met de introductie van de de 3,84 TB SSD voor de Hitachi Vantara VSP G familie wordt het voor organisaties mogelijk om tegen een wederom aanzienlijk scherpere prijs per Terabyte in te stappen in een wereld, waar een baanbrekend niveau van snelheid de organisatie nieuwe mogelijkheden biedt.

Naast de solid state drives in SFF form factor biedt Hitachi Vantara voor de VSP G200 tevens haar innovatieve Accelerated Flash drive modules in de capaciteiten 3, 7 en 14 TB.

De Hitachi accelerated Flash Module drives handelen ruim 99% van de IOPS af onder de 1ms, waardoor vCenter administrators zich beginnen af te vragen wat ze met een latency van 0 ms aanmoeten….

Lanclan’s betrouwbare cloud-bouwsteen

Hitachi Vantara, de nieuwe naam van Hitachi Data Systems, is een gevestigde naam in storage land. Lanclan zet de storage arrays van Hitachi Vantara in bij die organisaties die de voorkeur geven aan een vooral uiterst betrouwbare virtual infrastructure als fundament van hun private cloud.

Lanclan is TrueNorth partner van Hitachi Vantara met bijna 15 jaar ervaring in het toepassen van deze betrouwbare cloud-bouwsteen.

Benieuwd?

Heeft u een VSP G storage array (van lanclan) en bent u benieuwd naar de speciale promo met deze aantrekkelijke ankerlichter?

Ja, ik wil graag meer informatie