Met de introductie van NSX 6.3 op VMworld 2017 realiseert VMware een significante vereenvoudiging voor organisaties die het IT-security level snel en efficient willen verhogen.


Waarom is NSX 6.3 niet zo maar een release?

Om te beginnen is NSX 6.3 compatible met vSphere 6.5. Alle terecht-enthousiaste vSphere admins die vSphere 6.5 inmiddels als fundament gebruiken, kunnen nu de efficiente voordelen van NSX toepassen.

NSX is in versie 6.3 voorzien van een nieuwe analyse engine, welke het mogelijk maakt om een applicatie – die uit één of meerdere VMs bestaat – qua netwerkverkeer te analyseren om vervolgens met die analyse in de hand razendsnel een security policy te kunnen maken.

RoBo licentievorm

Last-but-not least is NSX 6.3 de release waarbij VMware op VMworld de RoBo licentievorm heeft geïntroduceerd. Dit stelt organisaties in staat om op de – volgens vele ondezoeken meest aanvalsgevoelige plaats: de branch office IT, betaalbaar NSX security toe te passen.

Daarnaast maakt de RoBo licentievorm NSX eindelijk bereikbaar voor organisaties met een kleinere vSphere Infrastructure.

Efficiënte security boost

Lanclan voorziet ais VMware Enterprise Solution Provider sinds 2004 haar klanten van de significante besparings- en uptime voordelen middels VMware vSphere. Daarnaast biedt lanclan vanuit haar VMware Network Virtualisation competency oplossingen en diensten om de vSphere infrastructuren te voorzien van een efficiënte security boost.