De nieuwe VSP E590 van Hitachi Vantara voegt lanclan de kracht van NVME storage, Hitachi betrouwbaar, bereikbaar toe aan haar virtual infra designs.


Ook in jouw organisatie

Als fundament voor de steeds veeleisender workloads, is de VSP E590 dè innovatie waarmee uw organisatie haar workforce enabled. Next level prestaties zijn vanaf nu onderdeel van organisaties op de voor lanclan vi-klanten bekende betrouwbare manier. Of het nu steeds intensiever samenwerkende medewerkers zijn of de bergen data die uw organisatie wil gaan verzamelen om slimmer te worden. Of voor zoiets veeleisends als VDI.

Alle NVMe-arrays

Latentie zo laag als 64 µs voor consistente applicatie-ervaringen

Van milliseconden naar microseconden

Toen Hitachi na lang wachten haar Accelerated Flash modules introduceerde, kon VMware vCenter het niet meer helemaal volgen. 0 milliseconde latency maakte het dashboard ietwat achterhaald. De VSP E590 verandert dat perspectief. Op de top van zijn kunnen levert de VSP E590 een IO af in 66 microseconden. Dus, waar we gisteren prestaties beoordelen in milliseconde, verandert de VSP E590 het speelveld naar duizendsten daarvan.

Ultra hoge prestaties.. en beloftes

Zijn ultra hoge prestaties niet het enige dat telt, dan biedt de VSP E590 kosteneffectiviteit door de ingebouwde, selectief inschakelbare, datareductie technologieën. De deduplicatie en compressie technieken kunnen per diskgroep worden benut om X keer meer data op te slaan als de werkelijke array capaciteit. Oftewel, op een diskgroep (ehh, moeten we zeggen NVMEgroep) van bijvoorbeeld 14TB kan effectief X keer 14TB opgeslagen worden. Die X, dat is de X-factor, daar kunnen we vooraf alleen maar tegelijk over liegen en de waarheid spreken, het is afhankelijk van de soort data. Onze concurrenten roepen graag 4op1 of zelfs hoger en hopen dan dat u de kleine lettertjes bij de “garantie” niet leest, laat staan begrijpt.

Ook Hitachi is niet vies van die beloftes, als mensen geloven nu eenmaal graag in Rapunzel, wij analyseren liever eerst voordat we een niet nagekomen belofte “bij de volgende order” op zouden moeten lossen.

De VSP E590 kan het en daarom adviseren we het op bepaalde workloads zeker te benutten.Want? Waarom zou je een bestand dat 8 medewerkers op een verschillende plek opslaan in 4 verschillende versies 32 keer opslagruimte laten vreten als technologie het gebruik kan terugbrengen tot 2x de opslagruimte? Bestandsversies en meerdere opslaglocaties zijn namelijk een mooi voorbeeld van waar de technologie zoveel kan betekenen.

Beheerkeuze

Flexibele beheeropties die met uw bedrijf meegroeien

Geavanceerde datareductie

Verlaag de opslagkosten met AI-gestuurde datareductie

Bergen opslagcapaciteit met een fractie van de stroom

De VSP E590 reduceert op een enorme schaal. Niet alleen op wachttijd, maar juist ook op stroom, rackruimte en beheer. Binnen slechts 2U rackruimte realiseert de VSP E590 met gemak 120TB opslagcapaciteit en dat is zonder die datareductiefactor. Zelfs 480TB draait de VSP E590 zijn hand niet voor om.

Voldoende voor elke organisatie die de komende jaren slimmer wil worden op basis van data en daarom enorme bergen op zich af ziet komen. En die bergen opslagcapaciteit, die gebruiken een fractie van de stroom van de traditionele harddisk storage systemen. Dankzij de OpsCenter4 beheer voorziening is de VSP E590 met minimale inspanning te beheren dat ziet u terug in het onderhoudsdeel in de maandprijs.

Lanclan en uw infrastucture

De VSP E590 is dè innovatie voor organisaties die hun data en de intellectual property daarin verder willen gaan ontdekken en liever voor zichzelf houden dan delen met een de cloud. Lanclan voegt die graag toe aan uw VMware infrastructure of HPC infrastructure.

Start vandaag nog!

Voor een verrassend bedrag per maand geeft u uw organisatie een VSP E590 boost. Als u wilt, binnen een week.

Meer weten?

Email ons of bel Lanclan

Eenvoud van beheer

Gemeenschappelijke interface, dataservices en analyses van van instap tot onderneming

Beste prestaties in zijn klasse

Toonaangevende IOP's per rackeenheid zonder gecompliceerde clustering

Legendarische Hitachi veerkracht

De eerste, beste en meest vertrouwde 100% garantie op gegevensbeschikbaarheid in de branche

4:1 Data efficiëntie

Gegarandeerd.

Of ontvang een credit voor de beloofde capaciteit

Niks vooraf.

Geen data-inventarisatie vooraf vereist

Zorgeloos.

AI-gedreven voor presentaties en efficiëntie